Stronger Life

Tjänstledigt ett år?!?

God morgon äntligen lite bättre men långt ifrån bra.
Det är så sjukt mycket, det är så vansinnigt stressade tider och kanske det är så nu inför sommaren för jag tycker mig känna igen det hela från tidigare år. Alltid inför sommaren.

De här senaste dagarna har jag peppat mig själv med så mycket positiva speakers, motivationstalare.
”Where you are today, is what you think you should be.” Sant, det är den klassiska ”Change your thoughts and you will change your life.” Den är så sant, om du inte tror att du kommer att klara av det där jobbet du vill ha, så kommer du inte att ta det jobbet. Om du inte tror att du klarar av att flytta dit du vill, kanske ett annat land, då kommer du inte att göra det och stanna kvar. Du måste pusha dig själv i livet, du måste lära dig att bli din egna coach, du behöver pusha, gå i motvind, gå emot vad andra säger, gå emot din osäkerhet och då, först då kommer du att nå framgången du länge sökt.

motivation

Något jag verkligen tänkt på de här dagarna, är något jag vetat om länge. Men många gånger är vi så, vi människor, vi vet många saker, för vi har hört de om och om igen men vi har inte gjort något med det så därför står vi kvar på samma ställe.

Jag vet, att jag måste jobba hårdare på mig själv än vad jag gör på mitt jobb. Och vad betyder det? Jo att många gånger ger man sitt allt på ett jobb men det lämnar dig dränerad utan något att ge dig själv. Du ger mycket för ditt arbete men inte för dig själv, eller många gånger ger mer till andra än dig själv. Du är ju viktigast, så varför ska du inte ge dig själv mer? Syrgasmasken till dig först och sen resten av gänget. Så är det.

Jag tänker jobba hårt på att komma ihåg de här meningarna, jag vill jobba hårdare på mig själv än på någon annan eller något annat så som jobb tex. Egentligen skulle jag vilja ta ett år ledigt, från jobbet så som man gör med studieledigt men jag har inte den ekonomin just nu eller modet, att ta tjänstledigt ett helt år nu när vi äger två bostadsrätter och har barn att ta hand om och så vidare. Men det ska nog gå ändå.

Just smile and do!

 

life_just_smile

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.