Stronger Life

Jobb, studier och klienter…

God kväll underbara solsken! Vilken dag eller hur? Den började mörk och med ett tråkigt regnigt väder kan många tycka, även om jag finner det lite mysigt med regn och rusk, när man har mycket att göra. Men plötsligt överraskar dagen med lite solsken, nä inte lite heller, utan en massa solsken. Helt klarblå himmel också. Jag älskar när livet bara överraskar på det sättet eller snarare moder jord.

Det är helg men jag jobbar fortfarande, inte med mitt anställda jobb utan med studierna. Jag hade en klient som jag hade inbokad till idag och hon kunde bara på sen kväll så jag fick lov att bli tillgänglig på sen kväll. Allt för att mina klienter ska må bra.  🙂 Det är helt otroligt härligt att kunna hjälpa andra människor!! Fattar inte att jag inte gjort det här tidigare. Men visst allt har sin tid, så är det bara.

Nu ska jag checka ut från båda studier, jobb och allt man kan tänka sig. Jag ska dyka rakt ner i soffan och bara vara med mina barn.

Trevlig helg!

fenomen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.