Stronger Life

Tisdagens tips..

Det kändes tungt att åka iväg till lillans teater idag. Men vissa saker måste man bara göra, speciellt när den andra tjejen har gymnastik så maken måste skjutsa henne och kan inte lämna lillan. Med tanke på att det var sista dagen så kändes det viktigt att rycka upp sig i kragen och orka.

Idag har jag tänkt mycket på det här med hur vi ofta gör val som andra ger oss godkännande till. Du kanske har en grej du alltid velat göra eller testa men du vågar inte riktigt så du ber om andras åsikter, söker bekräftelse och om du får ett ja så kör du men om du får ett ”va? skojar du eller, det där kommer aldrig att funka..” då släpper du det lika snabbt som du sa det.

spirituellt spiritualitet

En bra bok SOUL WORK att läsa med meditationer, manifesteringar och vägledning mot dina mål

 

Varför? Varför låter vi andra, som inte är experter inom det området eller som är siare för att kunna se om just du är mer speciell, inriktad och kunnig nom området? Varför ska vårt öde, vår framtid och våra drömmar läggas i händerna på någon annan, att någon annan ska avgöra vår framtid?

Jag har själv gjort så många gånger. Miljontals. Ibland har jag sökt bekräftelse hos maken, ibland hos mina föräldrar och ibland hos vänner. Men varför? Ingen av de är expert och jag vet väl bäst själv om jag brinner för något eller inte.

Dags att börja lita på sig själv. Dags att lyssna till sin egna röst. Dags att gå sin egen väg. Det behöver inte betyda att den ska vara ensam utan bara att du använder dig själv som bas. Kunskap kan vi alltid hämta från alla andra runt omkring oss, men inte våra beslut, de ska komma från oss själva.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.