Stronger Life

Dagen idag

God kväll. Vilken dag, utbränd totalt typ. Jag är så slut att jag tänker gå och lägga mig nu faktiskt. Det är en ny dag imorgon och vi får se hur jag mår då. Det hela blir inte mycket lättare och bättre av att man har nära personer i sin omgivning som stället till det för en rent psykiskt. Men jag jobbar på att släppa taget, på att bry mig om mig och min familj.

Barnen har snart skolavslutning och bara det skrämmer mig. Det är så mycket att göra inför det. Kläder, aktivitet, vad kan man göra, vad kan man inte göra, vad bör man göra.. Ska de gå på sommarfritids? Ska de vara hemma? Vad är bäst? Herre Gud vad många frågor utan svar.

Nu ska jag nog lägga ner alla tusen frågor och bara stänga ner min skalle och gå och lägga mig.

Sov gott bästa ni!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.