Stronger Life

Framtiden

grön, blad, palmträd, Palmblad, flora, fertilitet, regnskog, djungel, skog, träd, trä, skog, vild, nationalpark, natur, äventyr, vilda djur och växter, miljö, tropisk, moder Jord, hälsa, läkning, vildmark, vegetation, naturreservat, gren, växter, ekosystem, tropikerna, amason, paradis, gul, Colorfulness, mönster, linje, ljus, design, närbild, symmetri, arecales, grafik, sågpalmetto, Bakgrundsbilder In PxHere

I samarbete med Lifeclean

Jag har inte varit en person som drabbats hårt av den här pandemin, jag måste säga att de har gett mig mer än vad den tagit ifrån mig, men jag är medveten om att jag är en av de få och är väldigt lyckligt lottad. Jag har fått många drömmar att slå in under pandemin och det känns mycket bra. Men det jag kan sakna och tycka är jobbigt, är sånt som att inte kunna resa hur jag vill, när jag vill nu när vi har lägenhet i Spanien. Att inte kunna gå ut och äta middag till kl 22:00 om vi vill, utan måste gå 20:30 eller att inte kunna krama när och kära som man bryr sig om. Men det är självklart bättre att ha det så än att fortsätta smidda ner hela omgivningen.

Jag tror att våra liv kommer att förändras rejält i och med den här pandemin. Det nya kommer nog att vara munskydd vid resor precis som många Kineser redan gjort sedan länge, pga deras avgaser i landet.. Jag tor också att vi kommer att leva med desinfektionspray, gel och andra alkogel produkter. Många företag har jobbat hårt med att ta fram ett riktigt bra desinfektionsmedel mot covid-19 och många har lyckats med bra produkter. Det blir det nya att ha det i hemmen, att ha det i butikerna, mataffärerna etc. Vilket jag tycker är jättebra faktiskt, vi kanske kommer att bli tvungna att leva lite väl renligt och på ett sätt är väl det dåligt då vi blir mer känsliga mot bakterier i framtiden men det här behövs just nu och för några år framåt, så är det bara.

Det viktiga för mig nu, är att man tar fram desinfekteringmedel som är så skonsamma mot människan och naturen som möjligt. För dt handlar inte om att bara ta fram vilken produkt som helst, som är effektiv men skadar oss i längden både hälsomässigt och planeten. Vi har gjort tillräckligt mot den här planeten och den säger ifrån hårt, moder jord säger ifrån med pandemier och naturkatastrofer för att rensa planeten.. vi har skadat den tillräckligt. Nu behöver vi förbättra oss och jobba tillsammans mot ett hälsosammare liv och en renare planet.

spara, planet, natur, träd, leafs, miljö-, eco, framtida, sfär, jord, moder Jord, moln, begrepp, himmel, hand, tillväxt, växande, grön, vård, miljö, blad, skog, ekologi, organisk, säker, moln, ben, People in nature, växt, naturlandskap, gest, lycklig, vintergröna, landskap, stackmoln, gräs, mänskligt ben, horisont, knä, fritid, vind, barrträd, Sammanträde, målning, illustration, font, spika, ritning, vinge, sten, hav, vinter-, frysning, tall, tall familj, Bakgrundsbilder In PxHere

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.