Stronger Life

Vad förtjänar du?

God morgon, god morgon!!

Idag vill jag lyfta fram en sak som jag kom på i morse i min meditation. Något vi alla vet tror jag, men behöver påminnas om då och då.

Livet ger dig vad du tror du förtjänar…

Och vad menar jag med det? Jo, om du inte tror mer om dig själv och tycker att du är misslyckad, att du inte lyckats i livet och är dålig på det där och det här.. ja då är det de signalerna du skickar ut till både omgivningen här på marken och även till universums energier. Kommer ni ihåg att jag tidigare nämnt att vi är magneter. Vi attraherar vad vi tänker, är och ber om. Om det är värdelös du känner dig så är det just ett värdelöst liv du kommer att attrahera. Och ja jag vet att det är svårt att förstå det här, för som en tjej som bittert kommenterade ”har jag attraherat min cancer..” Jag förstår att det är tungt att ta på sig ett sånt ansvar och det är svårt att förstå livet hur det fungerar. Så jag kan bara svara er, se ”The Secret”  så kommer du förstå bättre.

horisont, öppen, ljus, moln, himmel, kvinna, solljus, våg, atmosfär, mystiker, reflexion, himmel, paradis, rymden, fred, blå, månsken, andlig, liv, yttre rymden, uppstigning, ängel, jord, universum, oskuld, konceptuell, hoppas, strålar, planet, dyrkan, fantasi, enhet, gudomlig, Gud, himmelskt, skärmdump, himmelsk, andlighet, tro, änglalik, astronomiskt objekt, reiki, dualitet, atmosfär fenomen, jordens atmosfär, dator tapet, Bakgrundsbilder In PxHere

Det är klart att vi inte sitter och tänker ”jag vill ha cancer” men jag har mig själv som ett exempel. Jag var så rädd under några år, att jag skulle fått cellförändring och fick det i skallen bara, att jag har säkert fått det. Det hela gjorde att jag inte vågade gå och kolla så åren bara gick. Då och då satt jag och kände efter och var liksom helt övertygad att jag hade cellförändring och säkert cancer… Så idiotiskt att oroa sig på det sättet men så är vi ibland.

Efter 3-4 år så tvingade maken mig att gå och kolla, ”nu får det vara nog, bättre att kolla och förhindra om det går”. Och vad hände? Jo jag hade en sån kraftig cellförändring att jag låg på sista skedet inför nästan cancer. Precis vad jag själv attraherat, inte för att jag ville utan för att det va min rädsla och jag fokuserade hårt på det och kunde nästan känna känslan av att ha det. Så blev det.

Att ”Attrahera”, betyder inte att ”du vill ha det”, eller ”önskar dig det”, så blanda inte ihop dessa två saker. Attraktions lagen fungerar både med det negativa och det positiva. Universum vet inte vad som är vad, universum ger dig helt enkelt bara det du ”ber” om.

Sen har vi andra saker som spelar in också självklart, karma. Vissa saker kan vi inte förstå varför det är som det är, varför det blir som det blir och så är det bara. Vi kan omöjligen förstå hur hela livet är uppbyggt och är. Vore det inte rätt tråkigt om vi förstod oss på precis allt?

Tänk på hur du ser på dig själv, hur du pratar om dig själv.
Var snäll mot dig själv, lika snäll och inte mer, som du skulle varit om du pratar med en vän.
Se dig med stora förundrande ögon, se dig själv med kärlek, omtanke, respekt, det är du värd!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.