Stronger Life

Hjärnskakning!

God kväll, shit vad jag gråtit floder idag. Som jag lider med mina släktingar och mina röttersland, Colombia. Vilken hemskt situation de går igenom, landet blöder, folket blöder men samtidigt vet jag att allt har en mening i livet och även om den känns hemsk, orättvis, långt ifrån okej, så är det ingen som sagt att en anledning i livet alltid är rättvis och okej. Universum ber oss inte om tillåtelse att skapa det kaos som behövs, universum gör det som måste göras, för att vi ska lära oss, växa, inse saker, förbättra oss, förändra oss, få uppvaknande…

Nu på kvällen har jag mest varit med min dotter som har haft ont i huvudet till och från. Tillslut ringde jag läkaren och de säger att det kan vara en lättare hjärnskakning men att så länge hon hade känsel i fingrarna kvar och inte kräks så finns det ingen anledning till oro eller att åka in till sjukhus. Så, vi fortsätter att avvakta. Han tyckte inte att 2-3 dagar var mycket men jag tycker absolut att huvudvärken borde släppt nu. Hon får nog stanna hemma veckan ut.

Idag har vi haft lite goda nyheter ändå, på hemmaplan. Vi har bokat in flytten, målaren och vår resa till Spanien. Så målaren kommer att få ha hemmet ensam och fixa till allt snyggt medan vi är i Spanien och sen när vi kommer hem så är det klart! Superhärligt att flytta in när allt är snyggt och fräscht. Sen hade vi en sån.. vad ska jag säga.. jag vill inte säga tur, för jag hade manifesterat ett visst pris.. och det blev precis vad jag satt. Till och med 3000 kr billigare för målarens jobb.

Jag kan inte nog säga hur tacksam jag är till livet, över hur bra jag blir behandlad. Och jag låter säkert så otroligt tjatig men det är sant, jag är vansinnigt tacksam, så glad, paff, lyrisk, ja allt möjligt man kan vara, över att allt jag visualiserar, ber om, manifesterar, faller på plats. Exakt som jag vill ha det.

Tack ??

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.