Stronger Life

Bokat och klart!!

OMG YES!!!!

Allt faller verkligen på plats så som det är tänkt. Utan att man själv vet om det och utan att vi förstår hur det fungerar så blir det bara så. Jag har försökt boka en billig biljett till Spanien denna sommar, vi har missat chanser, vi har missat de bra’iga billjetterna och det har gjort mig så arg. Men det är för att jag inte förstått varför. Nu fattar jag, det va inte meningen att vi skulle åka i juni eller juli, meningen var augusti. Och nu förstår jag varför.

Vi köpte ju bostadsrätt och flyttar i slutet av juli inpå augusi (den helgen) och vi ska måla om hela lägenheten, vilket kan ta mellan 2-3 veckor med all jobb som finns att göra. Så om vi då flyttar in våra saker och sen åker direkt till Spanien, utan att övernatta i nya bostaden, så lämnar vi hela lägenheten till målaren (vi känner han någorlunda sedan tidigare) och sen när vi kommer hem så är det förhoppningsvis klart!

Det hela blir så perfekt planerat. Nu är allt bokat och klart. Vi åker till vårt älskade hem i Spanien!!

strongerlife-ptonline-lifestyle travel-familjeliv

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.