Stronger Life

Är så nöjd!

Innehåller annonslänk

Hello, jag kom på att jag måste tipsa er om en grej. Jag beställde ett kort för ett tag sen, från P.F.C

Nu har ju jag ett Visa kort från min bank men jag ville ändå testa det nya kortet. Sagt och gjort och jag är supernöjd. Det är så enkelt att föra över pengar, att hålla koll på sparande, samt ekonomin. Enkelt att spärra, enkelt att sätta stopp för bankomatuttag ifall man tappar det. Enkelt att se i appen överhuvudtaget. I love it.

Beställ ditt kort eller ladda ner app via länken.

Om du har barn, så kan du beställa hem kort till de också och enkelt hålla koll på deras ekonomi via din app. Det passar mig perfekt, som har så små barn som 9 år och 11 år. Jag tycker allt låter så mycket enklare än vad bankerna gör det. Allt ska vara med tusentals papperspåskrifter och massa regler som gör att man som förälder känns sig mer eller mindre maktlös gällande ens barns ekonomi. Men har man ett barn som är 9 år och man vill börja lära de att hantera ekonomi så är det rätt viktigt att man har kontroll över barnens pengar. Med P.F.C har du det men inte med bankerna. Råkade du sätta in 1000 kr för mycket säger vi så får du inte ta ut de från bankens konto.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.