Stronger Life

Det här är verkligen mitt år

Wohoo god morgon lördag och helg. Shit jag är så trött och sliten men jag är så glad. Min fredag slutade så otroligt bra. Jag fick riktigt goda nyheter igår som jag självklart ska dela med mig av så snart jag skrivit på papperna. Alltså jag är så glad!

Jag vaknade till en underbar dag idag, med energi trots att jag är trött, jätteskumt. Men jag har energi för livet men är trött i vardagen, kan inte förklara riktigt. Skulle nog somna om jag la mig ner men håller mig uppe för att jag är hungrig på livet. 🙂

Idag åker jag hem till mamma för att sova där. Barnen ska vara med sin mormor och morfar medan jag studerar. Skönt att få hinna i kapp! Och eftersom min mor är massör i grund och botten så ska jag få en härlig massage på ryggen för mina axlar har varit så galet knutna den senaste tiden.

Så nu väntar min kopp kaffe, sen ska jag duscha och packa allt jag behöver ha med mig för att sen åka. Imorgon har barnen Taekwondo träning också så jag får väl ta med mig lite överdrivet mycket till packning. Men det är engångsföreteelser så det är ingen ide att klaga över sånt.

Jag vill hellre se det fina i livet, jag vill inte vara negativ, ja visst alla kan ju hamna i svarta hål ibland och det är okej såklart. Även en psykolog kan ha problem, även en coach kan bli utbränd, även en lärare kan vara okunnig inom områden etc. Vi är människor men samtidigt är vi mäktiga sådana som kan återhämta oss om vi viil. Jag väljer att se de fina tecken runt omkring mig. Jag ser och har alltid sett hjärtan runt omkring mig.

Jag tänkte på en sak, det här är verkligen mitt/vårt år. Det har hänt så mycket bra redan och fortsätter att hända. De andra åren har börjat bra men slutar i hemska katastrofer eller tuffa situationer. Men det här året hoppas jag är ett år som fortsätter som det börjat, mer eller mindre. Jag är så tacksam till livet.

Trevlig helg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.