Denna morgon… – Stronger Life

Stronger Life

Denna morgon…

God morgon, igår var det en tuff dag som ni säkert märkte. Den här dagen vet jag inte hur den kommer att bli men jag gör mitt bästa med att hålla humöret uppe och orka med allt som ska göras. Men jag närmar mig bristningsgränsen på vad jag orkar ta och inte.

Hur som helst, utan min yoga och meditation så hade jag nog legat och gråtit varje morgon men nu gör jag inte det. Jag älskar att vakna och se solskenet, att se morgonen gry och röra på min kropp. Den känslan är magisk, att känna hur varm man blir och hur blodet flödar, energin växer inom en och tillslut är man pigg utan att man ens märker av det. Gud så jag älskar den känslan man har efteråt. Vad nöjd jag är då, vad stolt jag är över att ha tagit hand om mig, min kropp och mitt sinne. Det är kärlek det.

Nu hör jag att min kaffe är klar, dags att börja arbetsdagen med en morgonkaffe i handen. Det här ska bli en bra dag!
Idag är jag tacksam för att jag lever, för att jag har ett fint hem, för att jag har en bra ekonomi, för att jag har en underbar make, för att jag har friska barn och för att jag har ett jobb.

vad är du tacksam för?

 

hav, kust, sand, fotavtryck, skylt, kärlek, hjärta, symbol, lera, jord, material, tacksägelse, tillgivenhet, geologi, kärleksfull, valentine, tacksamhet, tack, vägyta, tacksam, mudflat, naturlig miljö, tacka, Bakgrundsbilder In PxHere

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.