Stronger Life

Minimalist javisst eller?

Nu har jag jobbat på flitigt med både jobb, träning, kost, mail, så jag har tagit mig en längre välförtjänt paus med en god kopp te.

Nu när jag sitter här med min kopp te så började jag tänka lite.
Jag har ju tidigare nämnt att jag gärna vill testa på att leva lite mer minimalistiskt.. visst heter det så?

home_lifestyle_healthy

Tänk vad härligt att ha nästan lite tomt i garderoben men bara ha det nödvändiga. Basplagg, fest, vardag, träning, jobb. Ungefär så.
Eller tänk att ha rensat och minimalistiskt i förrådet hemma, att man öppnar och vet precis vad man har och ser det man har och veta vart man har.
Vilken befrielse.

Så jag tänker att jag fortsätter det jobb jag påbörjade för några månader sen. Fortsätter att rensa, det handlar bara om att våga. Våga släppa taget, våga sluta tänka.. ”ifall att..” Rensa bort negativa tankar, rensa bort onödiga saker i hemmet, rensa bort dåliga vanor. Jag menar vi kommer bli som nya människor, förbättrade människor, 3.0 versioner av oss själva. Är ni med mig eller är det här inget för er?

Skulle vara kul att höra vad ni har att säga, sätter ut frågan på Instagram så får ni rösta vad ni tycker. Håll utkik på Storys!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.