Stronger Life

Det jag behöver jobba med..

God kväll solstrålar. Har ni sett hur ljust det är numera? Solen skiner än, det är så härligt att se. Jag slutade jobbet och dök rakt in i studierna. Hårt men så är det ibland. Jag hade missat att gå igenom en inlämningsuppgift och behövde ta tag i den nu, denna vecka. Lika bra att dyka in i det när man känner att man har energi.
Jag misstänker att jag kommer att somna stående lite senare i kväll. 🙂

Skönt att det redan är torsdag snart, den här veckan gick snabbt.
Allt från lunchmöten, till träningar, försäkringssamtal, studier och deklarationer som sköts denna vecka, bortsett från all jobb.

Snart är det helg, då ska jag dyka ner i studierna ännu mer. Jag måste sluta säga ja till alla möjliga för det är samma sak som att tacka nej till mig själv. Jag måste jobba mer på det där med självvärde. Jag är värd att prioritera, jag är värd att skapa tid för, jag är värd att säga nej till andra för. Min tid är värd, mina studier är värda, min koncentration är värd, jag är värd. Måste skärpa mig med det.

Jag märker att jag tar på mig för mycket ansvar gällande mina föräldrar. Som ensambarn så tar jag på mig ansvaret att ”underhålla” mina pensionärer till föräldrar och om de inte får komma en gång i veckan minst, så vad ska de då göra tänker jag. Ja alltså så gamla är de inte och det är ju inte mitt ansvar att fixa. Men ändå känns det som det. Det är inte hälsosamt för mig eller någon annan i familjen.

Men alla har vi något vi behöver jobba med, det är min last och det är vad jag behöver jobba med. Värdera mig högre och våga sätta gränser inom familjen/släkten.

Men just nu är det bara utmattande att ens tänka på det.. haha, så jag ska duscha lite snabbt, fixa mig en god kopp te, sätta mig ner på yoga mattan, varva ner lite med meditation och lyssna på lugn musik med härlig rökelse och sen ska jag ner i säng tidigt.

Gör något härligt för dig själv du med, det kan vara en liten sak, som att göra din favorit te mitt i veckan. Ha den där lyxiga krämen eller bodymisten. Tända lite levande ljus och sitta i köket med en te/kaffe/vatten och bara stirra ut genom fönstret med lugnande musik.. vad som helst som får dig att varva ner och må bra.

God natt mina vänner.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.