Stronger Life

Vi är magneter!

Jag tror verkligen på att vi kan göra vad vi vill i livet. Jag tror faktiskt att allt hänger på att ha rätt inställning. Jag tror på att universum hjälper dig om du börjar först med att hjälpa dig själv. Du behöver alltid vara den som tar första steget mot ett bättre liv.
Du har alltid valet om du ska ligga ner på golvet, slicka dina sår och må dåligt eller om du tänker rycka upp dig, borsta av dig och fråga ”vad kan jag göra annorlunda för att komma runt..”

Allt vi har i livet, har vi attraherat själva. Vi är magneter, allt vi tänker och säger, kommer till oss. Om du hela tiden säger att dåliga saker händer dig, att du har så mycket otur jämt, att du mår så dåligt hela tiden, att du aldrig kan träffa de fina killarna/partners, att du har alltid otur med chefer… Ja det är ju det du attraherar. Universum, gud, kraften, kalla det va du vill, hör dig och ger dig det du ber om. Universum, som jag då väljer att kalla det, vet inte vad som är skämt och allvar, dina vibrationer går ut i det du säger och kommer tillbaka, precis som du ”bett” om.

Jag har alltid varit en person, omedvetet, som sagt, att jag har tur med att hitta bra killar. Visst har de sårat mig men det hör inte hit, ingen är perfekt. Men jag har alltid haft pojkvänner som respekterar mig, som ser upp till mig och min styrka och älskar mig oändligt mycket. Sedan tonåren började jag säga så. Och genom mina år, har jag verkligen haft tur med partners.

Jag har alltid sagt, ”pengar kommer alltid till mig från ingenstans…och speciellt när jag behöver de som mest” Och faktiskt så är det så. När en bot har kommit på 1550 kr så plötsligt fick jag också ett större jobb på 3000 kr. När jag fått dubbla telefonräkningar pga en kalkylmiss så plötsligt fick jag också tillbaka pengar från någon annanstans. Det är otroligt men det har alltid varit så, än idag. Senast hände det förra månaden.

Jag ser hur långt det här börjar bli, det är ett ämne jag brinner för och som jag kan fortsätta ”prata” om i en evighet. Men vi stannar här..
Tro på det, lyssna på det, alla de framgångsrika säger samma sak. Vi är magneter, tänk på vad du säger om dig själv och tänk på vad du ”ber” om…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cis

    Så jag har bett om att få bröstcancer? Kan inte minnas att jag gjort det… 🤔 Dessa ”attraktionstankar” kan vara väldigt skuldbeläggande för individen. Har alla fattiga och utsatta människor i världen bara ”tänkt fel”? Har kvinnor som blivit utsatta för våldtäkt ”bett om” det?

    1. Didi

      Jag förstår att det är svårt för många att se hur det hänger ihop.. men rekommenderar dig att se The Secret så kommer du förstå det bättre. Att säga att någon attraherat något betyder inte att man säger ”du förtjänar det”..