Stronger Life

Jag landar varje morgon

God morgon !! Ja nu är det ju inte direkt morgon men goddag då. 🙂 Jag tog sovmorgon idag, gick upp 8 istället, fast jag vaknade 7 och låg och mös med barnen. Maken jobbade natt så jag sover med barnen.

Jag gick upp och hoppade visserligen över min yoga (lätthänt på helgerna) och gjorde min meditation på 10 minuter. Andas, landar i att det är en ny morgon, ny dag, ny chans att leva och uppskatta livet.

Idag har jag som plan, att studera minst 3 timmar och hinna i kapp det jag missat under veckan. Det har varit så mycket med bostadsrätten att jag inte hunnit med studierna. Och jag behöver komma i kapp med ett program som vi ska försöka lära oss och förstå. Snart måste jag ragga upp 3 klienter också som ska få bli mina försökskaniner men på allvar. Spännande och nervöst. Gratis självklart men det ska ju förhoppningsvis ge resultat, annars känner man sig nog inte så lyckad. Men i alla typ av jobb inom nutrition, träning, coachning så handlar det om att man ska hjälpa sig själv. Ditt vilar inte i någon annans händer, ditt liv är styrt av dig och ingen annan. Jag är bara ett verktyg för att du ska veta hur du kan gå tillväga och ha stöd, samt bollplank på vägen.

Jaja, nog om det. Jag älskar den här solen som ständigt skiner trots att det står regn. Jag är tacksam, jag tackar för den och njuter till max. Jag ska snart ta min kopp kaffe och sätta mig vid balkongen och sola medan jag studerar lite. Men jag måste bara få solen att värma upp dagen lite först.

Min härliga morgon med meditations musik, lugnet före stormen, bara jag och mina andetag, mina tankar. Bästa som finns att börja morgonen på så sätt.
Ps. okej att jag har långa ögonfransar i mig själv men de här tar priset, det är alltså filtret. 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.