Stronger Life

Släpper lite för att få mer….

God morgon!!
Happy full moon också. ?

Idag vaknade jag lite tidigare än vanligt för att hinna med ”full moon yoga” och sen meditera med lite cacao ceremoni men att dricka kakao på morgonen är inte något att rekommendera. 🙂 Jag skulle gjort ceremonin igår men hann inte med så därför blev den av denna morgon istället.

Ny full måne innebär att släppa taget om det gamla, släppa taget om det kan inte vill ha kvar i sitt liv längre och göra plats för det nya. Jag har en del att släppa taget om och göra massa ny plats för nya spännande saker.

Nu har det inte gått som jag velat med bostadssökandet men just nu väljer jag att släppa taget om det. För att inte slukas av energi och förtvivlan så måste jag släppa taget om den en liten stund. Jag vill ju inte bo kvar här i en evighet, jag trivs i min lägenhet men vill inte stanna kvar. Svårt att förklara, jag trivs för tillfället, som en mellanlandning men inget mer.

Men just nu tänker jag fokusera på min träning, min kost, mitt välmående och mina studier. Jag vill inget hellre än att bara bli klar med mina studier. Jag försöker läsa 1 timme varje kväll och egentligen är väl det rätt lite kanske men hittills har jag klarat mig rätt bra. Jag är halvvägs in på kursen 😉

ha en jättefin måndag, en superhärlig fullmåne och kom ihåg att andas, stanna upp lite då och då, för att njuta av livet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.