Stronger Life

Peaceful Warrio

God  dag fredag och alla ni underbara som tittar in här varje dag!!

Vilken underbar dag det är idag. Jag vaknade trött men så himla full av energi, entusiasm för denna dag och harmonisk. Känner mig lugn men ändå pirrig. Känner mig glad och sprallig. Lite som att det är vår i luften fast det är -4 grader. Brr..

Jag hoppas verkligen på att få samtal idag som jag väntat på hela veckan. Sen så ska jag hämta ut min kakao som kommit, beställde raw cacao för att ha mina egna cacao ceremonier här hemma, åh längtar! Sen så ska jag ha en plugg helg och lämna barnen hos mamma och pappa. Så jag ser verkligen fram emot denna helg.

Jag har börjat märka av saker med mig själv som visar på hur stark jag blivit inom mig själv, sedan jag började med mina meditationer. Vanligtvis hade jag mått uselt en hel dag, haft ångest och mått på allvar, riktigt dåligt när mina barn inte mår bra. Och igår hände det saker med ena dottern som va rätt jobbiga att se och höra. Hon mådde väldigt dåligt psykiskt. Jag pratade med henne, lyssnade, tröstade och peppade. Sen mådde hon bra igen, gick till skolan och jag mådde otroligt nog bra hela dagen!! Jag lovar, i vanliga fall hade jag lagt mig ner och storgråtit eller lidit av ångest hela dagen.

Jag tycker det är så häftigt hur jag kan se mina egna förändringar. Jag älskar det och är så glad att det faktiskt har gett mig något, alla dessa tidiga morgnar med mediation kl 06 på morgonen. Tänk att man går omkring och spontant tror att det inte gett något, att det bara är skönt att göra det men när något verkligen inträffar så inser man hur förändringen tagit form. Plötsligt tar man inte åt sig så hårt av händelserna i livet och plöstligt svarar du på ett annat sätt instingtivt och till och med peppar andra i din omgivning utan att veta om det. Jag älskar det här. Livet är verkligen en härlig resa.

Pst.. tips på en peppande film. Peaceful Warrior- baserat på verklig händelse. Wow säger jag bara.
Titta på den med öppet sinne och låt den sjunka in.

Ha en fin fredag

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.