Stronger Life

Dagens uppdatering och tankar

God kväll och snart god natt.
Idag har jag haft rätt mycket jobb, hade lite studier att ta tag i också och även andra ärenden med bank (över telefon), pappersarbete och så galet mycket annat. Men vet ni vad, jag hade en bra dag ändå. Solen sken, jag solade på lunchen, hann träna och även få färg! Livet är helt underbart just nu. 🙂

Imorgon är det en ny dag och jag väntar mig en minst lika bra dag faktiskt. Jag har lite myndighetssamtal att göra, böcker att läsa och massa jobb såklart. Hoppas även på lite sol så att jag kan sola lite till, några minuter om dagen varje dag, kommer att ge mig en härlig färg på en vecka. 😀 Så solfixerad haha.

Bild från när jag fick sola inne ifrån i vintras haha

Den här veckan är olidlig för oss, vi har tagit några beslut men vi får inte svar på de fören om någon vecka tror jag. Alltså att vänta så länge när man är ivrig och tålamod är inte min grej alls, det är en plåga. Men livet försöker lära mig tålamod och jag tänker ha just det, tålamod.

spiritualitet, spirituellt, spirituall

 

Livet ger oss det vi behöver, livet ger oss precis det vi klarar av även om vi många gånger inte tror det, livet ger oss vad vi ber om det, om vi ber om det på rätt sätt, livet är universum, livet är vad du vill att det ska vara eller vad du vill tro på, vissa kallar det Gud, andra kallar det ödet och jag kallar det Universum.

Jag har lärt mig mycket slutet av förra året och början av det här året.
Sedan jag kom in i det lite mer spirituella livet, med yoga, meditation och visualisering så har jag fått lära mig mycket om mig själv, om livet i stort och att utvecklas som människa. Det känns som att det är det, livet handlar om. Lärdom och utvecklas.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.