Stronger Life

En ledig dag!

God morgon FREDAG! Solen skiner men låt er inte luras, det är svinkallt. -4 grader idag på morgonen, det är så härligt att slippa all kyla numera, eftersom jag jobbar hemifrån sedan 1 år tillbaka. Undra vad som händer med kroppen och huden då? Kommer vi tåla mindre när vi inte utsätts för kyla på samma sätt? Ja ja, typiskt mig att analysera allt.

Igår satt vi och snackade om just det, att jag älskar att analysera och forska i saker. Ibland kan jag önska att jag hade kunnat spola tillbaka tiden lite, till 25 år och vågat mig på att studera till beteendevetare och kanske socionom, jobba med att analysera kriminella och deras beteenden. Jag älskar allt som har med att forska i varför de blir kriminella, varför blir en människa mördare, vad driver de och går det att förhindra? Jag fullkomligt älskar sånt. Men det är en tung utbildning och ett ännu tyngre jobb. Att ens tänka tanken att studera så många år i min nuvarande ålder, det är out of the question. Många andra hade gett sig in på det men jag har för många andra projekt som kommer att vara i vägen och det där med långtidsstudier är något man ska göra när man inte har något annat att tänka på, när allt annat är stabilt. Förstår ni hur jag menar?

Jaja, men eftersom jag älskar psykologi och finner allt sånt väldigt intressant så kommer jag ändå att lyssna på mig själv och studera några av de ämnen jag brinner för. Att analysera och stötta är något jag måste göra, jag har märkt att det är det som gör mig lycklig i livet. Att få hjälpa någon, att få stötta någon, att lyssna, att finnas där, det fyller mig inombords.

Livet är till för att lyssna på sig själv, följa sina drömmar och försöka uppnå de drömmar du har.
Och vet ni, när du väl sadlar om och bestämmer dig för att ”nu ska jag börja lyssna på mig själv, följa min passion och vad jag vill göra”.. där och då händer det något med dig. Det är som att du kan känna den tunga stenen lyfta från dina axlar, det är som att du inser att det är ju det här som känns RÄTT, det är det här man ska göra, det är det här livet går ut på.

Testa!
Ta hand om er och njut av solen även om det är inifrån hemmet 🙂 Trevlig helg, vi hörs säkert senare.
Idag har jag tagit semesterledigt för att studera och vara med familjen. Annars hinner jag inte med.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.