Stronger Life

Update life

Är det nu det är dags att börja lägga ner bloggen? Nä, det tror jag nog inte, jag tycker om att blogga men just nu är det så rörigt med jobb, min sjuka far, träningar, aktiviteter och allt vad det är i livet. Det blir väldigt galet just nu, och mer galet kommer det nog säkert att bli under denna vecka. Så vi får se hur det blir här framöver. Men en sak är säker, idag fick jag det mer bevisat än någonsin, att livet är vad vi gör det till.

En gammal bekant som levt länge med att trycka ner sig själv, fick för sig att börja snacka med mig om hur hon vill mer i livet. Vi pratade en hel del om livets mening, om yoga, meditation, om spiritualitet och personlig utveckling. Några dagar senare tackade hon mig för att jag lyssnat, funnits där och stöttat upp. Hennes energi hade skiftat helt. Nu har hon vaknat upp lite, vill bli starkare och få det liv hon förtjänar. Hur underbart är inte det? Jag blir så glad av att höra sånt. Mer uppvaknande, ja tack!

love_gratitude_happy

God morgon förresten, dags att sätta igång med jobb, en kopp kaffe och göra den här dagen till en bra dag. Idag väntar möten, träning, läkartid, mer jobb och förbereda räkningar.

Har ni sett att det är vår därute? Ja på väg i alla fall, allt har smält bort. Lovely, mer promenader då.

Ha nu en fin dag, ta hand om er och jobba med ert mindset. Det är det värt, du är värd det, att må bra!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.