Stronger Life

Det är nu det börjar vända!

God morgon tisdag… nej det är onsdag redan. Galet att det redan är mitt – i -veckan. Det händer mycket hela tiden och då går det snabbt undan i veckorna.

Igår satt jag och väntade på lillan som skulle testa teater och då satt jag ute i caféet för att vänta på henne. Rätt skumt att höra hur andra människor pratar.. det märks tydligt att jag varit hemma i ett helt år, jag har jobbat hemma ensam så länge. Jag blev så paff över hur andra pratar ibland. Är det jag som varit borta länge från det sociala livet eller va det knas med den där gubben som jag lyssnade på igår.. En gubbe som var äldre, som var lärare åt en invandrar kvinna,, men han lät så otrevlig, så dryg och kaxig, att jag nästan fick ont i magen för henne. Så va det jag som är känslig eller vad hände egentligen.

Jaja nu släpper vi det.
Vi blir nog hemma till sommaren också. Det kommer att ta ett bra tag innan alla är tillbaka på sina jobb igen. Och jag har verkligen inte bråttom. I morse fick jag ytterligare att positivt svar på något jag väntar på.. så nu är det nära. Längtar !!
Snart kommer min far ut från sjukhuset också, vilket jag också är tacksam och längtar efter. Det har varit så obehagligt att ha han så länge på sjukhus. Aldrig har någon av oss varit så dåliga att vi är borta 3 veckor på ett sjukhus. Vi är lyckligt lottade och friska av oss. Men nu hände det. Som tur va så gick det åt rätt håll.

Nu ska jag bara fokusera på mitt. Jag fick lite osäkra känslor i morse, om jag verkligen tar rätt väg, men nu tänker jag inte banga ur mer. Jag vill det här, jag vill påbörja det här projektet och varför inte? Jag måste bara lita på att universum hjälper mig med resten efteråt. Men jag vill göra det jag brinner för, det jag länge längtat efter.

Ha en fin onsdag, ta hand om er och glöm inte att leva det liv ni älskar och önskar.
Vi är värda att må bra, att leva efter våra drömmar och våga lita på att följa det vi mest trånar efter.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.