Behöver man lida för att sen komma upp? – Stronger Life

Stronger Life

Behöver man lida för att sen komma upp?

God morgon Måndag!
Vad härligt med en ny vecka och nya möjligheter. Jag tänker minsann hålla mitt humör uppe och ser fram emot att min pappa ska snart mår bättre. Allt har gått bra under helgen och med små, små framsteg.

Dagens mål: 

  • Skicka in en ansökan.. berättar snart med, ska bli så spännande
  • Yoga och styrketräning
  • Hålla bra kost! Nu är äntligen kakorna slut, haha

 

Idag väntar som vanligt mycket jobb, träning och bara mental vila. Det enda jag tänker på numera är att min pappa ska må så pass bra att han kan gå själv, att lunginflammationen botas och att han blir så pass stabil så att han kanske kan gå igenom en operation för att ta bort den där inflammerade gallblåsan.

Hur som helst, allt det här får mig att tänka lite på livet.
Varför måste vi människor vara såna som måste gå igenom ett flygplanskrasch för att börja lyssna på sig själv och följa ens drömmar? Varför ska vi behöva lida så hårt för att klara av att ändra oss eller våga byta riktning i livet?
Jag hör så många som varit i olyckor och då insett att de måste ändra sig, andra som blivit misshandlade så hårt till döds att de där och då inser att de måste vakna upp etc. Jag vill inte behöva gå igenom något hemskt, jag vill kunna ta lärdom av de andras historier och lära mig att lyssna på mitt inre utan att behöva hamna på sjukhuset med allvarliga skador för att inse att livet är för kort och måste levas som man vill. Nej, jag vill ändras nu, jag vill följa mina drömmar nu, jag vill växa nu.

Idag tar jag ett steg i den riktningen… vi får se hur det resulterar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.