Stronger Life

Mindset

Jag får frågan från nära och kära runt omkring mig..
– ”hur kan du vara så lugn och inte bryta ihop totalt när din pappa ligger på sjukhuset? Hade det varit min mamma/pappa så hade jag varit ett nervvrak nu...”

Jag antar att jag framstår som väldigt kall och hård eller kanske till och med oberörd men så är inte fallet. Jag ÄR ett nervvrak innerst inne, jag är orolig, jag är ledsen, jag är nära till tårar .. Men jag tillåter mig inte. Och det är inte för att jag är rädd att bryta ihop utan för att jag jobbar med att må bra. Sedan förra året har jag jobbat med att må bra, att hitta lugnet i livet, att vara positiv, att se positiva utvägar även i de svåraste stunderna och nu kommer mina övningar till nytta.

Vad gör det att jag bryter ihop varje morgon för att jag är orolig för min pappa? På vilket sätt hjälper det honom?
Jag väljer att ta ett andetag, meditera bort smärtan och är otroligt tacksam och glad över att han faktiskt lever fortfarande. Han är inte död, han är kvar vid liv och det gör mig så glad att jag får ett leende på läpparna. Jag blundar i min meditation och ser hur vi kramas igen, hur vi träffas på sjukhuset när jag kommer och hämtar upp han och ser hur mycket starkare han ser ut. Att han mår bra, jag visualiserar mig fram till ett leende och det sätter min dag.

Då och då blir jag orolig, får en klump i magen men jag vill inte tillåta den smärtan komma fram för då kommer jag sluta fungera i vardagen.

Jag tror på det, mindset. Och jag har bevisat för mig själv, att det funkar. Genom att sätta mig ner i min meditation och visualisera ett bättre alternativ eller en bättre dag eller en bättre situation. Tillslut sitter jag där med ett leende på läpparna och hoppet uppe högt i det blå.

När vi mår bra, vibrerar vi bra, vår kropp är vibration och genom hög vibration attraherar vi goda saker. Det kanske låter flummigt men så är det enligt munkarna i Tibet. 😉

Ha nu en fin dag och glöm inte att leeeee !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.