Shit vilken morgon! – Stronger Life

Stronger Life

Shit vilken morgon!

God morgon i det vackra solskenet!! Alltså hur länge sedan var det som man såg solen! Det känns som en evighet sen. Vilken känsla det är att få sitta här i köket med min kopp kaffe, min bok, dator och njuta av solskenet. Det känns som att våren är runt hörnet, men än vågar man inte hoppas på för mycket.

Alltså på helgerna tycker jag att tiden går så myket snabbare än vad jag är beredd på. Idag har vi Taekwondo träning med barnen. Maken jobbade natt så han ligger och sover nu men jag åker in till söder med barnen och lämnar de på sin träning där. De har tränat Taekwondo förut men när åldrarna splittrade de så hoppade de av. Förbaskade ungar, de sitter nästan ihop som siamestvillingar. ❤️
Jaja nu ska de ge det en till chans i alla fall, eftersom de har rätt ålder att gå i samma grupp igen.
Men sen vill den ena gå på gymnastik och den andra på teater också.. Alltså om de får välja så skulle de ha aktiviteter varje dag. Men där måste jag som förälder sätta stopp för det så att de inte bränner ut sig helt.

I alla fall här sitter jag och försöker hinna med allt jag önskar göra innan det är dags att åka.
Måste ju säga att jag på nått sätt älskar den här lägenheten ändå, planlösningen är perfekt, den är liksom min dröm. Att ha den här planlösningen med rum överallt i lägenheten så att man nästan har två avdelningar. Det kommer att bli tufft att hitta något liknande, men den som söker finner. 😉

 

Ha nu en jättefin lördag full med solsken! Njut, ta vara på den här dagen, stanna upp några minuter och ha ansiktet mot solen, blundande såklart annars blir ni typ blinda. Men låt det sjunka in i huden.
Enjoy life

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.