Stronger Life

När man tror det flyter på…

God morgon vackra skapelser. 

Jag sov bra i natt, drömde lite skumt men sov ändå bra. Studsade upp kl 06:00 för att springa in i mitt yoga rum som jag nu äntligen har fått tillbaka (pappa flyttade ut) och hade min morgonstund som jag brukade förut.

Yoga 10 minuter
Meditation 15 minuter
Oracle deck card reading
Journaling

Och sen en god frukost som jag gjorde förr. Med levande ljus, rökelse och härlig morgonmusik. Shit vad härligt det är att börja dagen så. Man liksom sätter hela dagens känsla direkt. Tacksamheten flödar och jag mår riktigt bra..

tills sms kommer in från min far.
”vaknade med en fruktansvärd smärta i magen, tror det är gallan igen…”

Vi får se hur den här dagen blir. Idag har jag otroligt mycket att göra, jag ska inte oroa mig i onödan och dra förhastade slutsatser. Nu behöver jag fokusera på mitt jobb fram till att min far ringer och meddelar mig vad läkaren sa.

spirituality

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.