Stronger Life

Let’s hit Friday

Oh yes det är fredag!! Som jag längtat. Hade lite ont i halsen igår och fick lite lätt panik. Tryckte i mig alla möjliga kurer jag har här hemma och gick och la mig direkt. Somnade självklart inte på en gång bara för det men hur som så försökte jag snitta 8 timmar. Är trött idag men mår bra. Håller tummarna för att jag inte ska bli sjuk, speciellt nu när maken ska jobba att och helg så måste jag orka vara med barnen!

Fredagen började med en härlig meditation och mycket tacksamhetsövningar. 

-Idag är jag tacksam för att jag får sova med mina barn, maken jobbar natt och jag ska få mysa en massa med barnen
-Idag är jag mycket tacksam för att jag får vakna en ny dag, leva, andas och se ljuset
-Idag är jag också tacksam för att jag har mina två underbara föräldrar, de är så fina och herre Gud vad de ställer upp mycket för mig och min familj.
-Idag är jag mycket tacksam för att mitt liv känns som att den är på rätt spår, jag är på rätt väg och jag känner mig trygg i vart jag är på väg.
-Idag är jag väldigt tacksam för att jag har ett jobb kvar och får jobba precis som jag alltid drömt om, hemifrån! My dream!

Jag har mycket att vara tacksam för och därför försöker jag påminna mig själv varje dag, om hur mycket fint jag har i mitt liv och hur fint livet faktiskt kan vara om man ser det med rätt ögon bara. Det finns mycket negativt och hemskt därute, att kunna fokusera på om man så önskar men varför? Varför ska man slösa sin tid på det? Du väljer, du har makten att välja vad du vill fokusera på i ditt liv, det goda eller det onda?

ha en fin fredag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.