Stronger Life

Let’s change it!

En massa möten senare men givande dag.. Jag mår så bra när solen skiner. Det tror jag de allra flesta gör faktiskt.
Idag är jag däremot trött i ögonen, vet inte varför men kanske för att det var länge sen jag vaknade 6:00
De andra dagarna har jag kunnat ta lite sovmorgon eftersom barnen inte skulle upp till skolan. Stor skillnad på en halvtimme eller timme, hit och dit. Men det är bara att komma ner i säng lite tidigare och så är man piggare imorgon. Eller mer pauser eftersom jag sitter verkligen fastklistrad vid datorn hela dagen, vilket torkar ut de stackars ögonen.

Förresten, ett härligt paket som kom till mig.. Soul Work! Jag ser verkligen fram emot att få läsa den boken. Skriven av Josefine Dahlberg som även skrev boken ”Idag är jag fri” (finns på Nextory– kom ihåg koden DIDI30). Den var gripande, jag slukade den boken på någon dag eller två. Skönt att jobba hemma så att man kan lyssna klart en bok på en dag nästan. När man är på kontoret blir man ju avbruten och sen umgås man en hel del med kollegorna också såklart.

I alla fall, jag ska lära mig att manifestera mer och använda mig av attraktionslagen, få det liv jag drömmer om för det är jag värd. Det är vi alla värda, att må bra, att leva det liv vi drömmer om. Istället för att leva våra liv och höra hur andra har lyckats och säga ”åh vilken lyckos som har det perfekta jobbet, det härliga livet” så kan vi också skapa det liv vi önskar. Och inte spelar det någon roll att man är 40, 50 år som många säger också. Jag har bekanta som är 50 år och bytt jobb, vad har det med saken att göra.
Istället för att se upp till andra och deras liv, se till att skaffa dig själv det liv du ser upp till, bli den person du ser upp till! Var en förebild för dig själv, lev som du önskar och vill.

Nu är det banne mig dags att ändra skiftning…

 

Förresten så är dagens mål avklarade: skötte kosten perfekt och tränade, gjorde min yoga och meditation. Underbar dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.