Stronger Life

Fresh start

God morgon härliga måndag!

Har ni haft en härlig helg? Jag hade en rätt så mysig och lugn helg. Vi tittade på film och spelade familjespel, gick ut på lite snabb shopping för det behövdes införskaffa några saker som saknades och sen har vi som sagt varit hemma mestadels av tiden. Med restriktioner och allt så är det bäst att hålla sig hemma, jag blir lite fundersam på hur de stora influensers gör för att ha något att blogga om när de inte kan gå på event och allt. Men det verkar som att de fortsätter att gå på möten, träffar, ses med vänner och bekanta. De gör middagar hemma och tycker väl att det är okej, ja jag vet inte. Jag håller mig rätt isolerad. Vägrar att bli sjuk eller smitta mina föräldrar.

Den här veckan har jag bara ett endaste mål och önskemål från min egna sida och från högra makter att ge mig styrka för det. Jag vill få in 4 pass denna vecka av motion. Jag börjar få problem med knäna igen och det är bara för att jag inte tränar lika mycket längre och dessutom sitter stilla för länge. Det här går bara inte. Min kropp orkar inte mer av sånt här misskötande beteenden.

Så idag är det endast två viktiga prioriteringar och mål

Träna och äta enligt måndagens kostschema.

Dagens kostschema:

kostschema

Idag säger jag nej till hjälp från mamma eller pappa med maten,
Idag säger jag nej till att äta ute
Idag säger jag nej till att smaka en kaka, godis eller annat snacks.

Idag säger jag JA till mig själv
Idag säger jag JA till min kropp
Idag säger jag JA till min träning
Idag säger jag JA till att äta mina tider och enl mitt schema för att må bra och ha en bra energi.

En dag i taget, som om jag vore en alkoholist. ??‍♀️ Men man får göra vad som krävs.
Nu blir det kanske lite lättare också när maken börjar jobba helger för då kan jag skippa chipsen som han gärna äter och allt annat. Wohoo. Lets go.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.