Stronger Life

Att vara tacksam

Jag försöker alltid göra små saker som jag älskar i vardagen för att ge mig små stunder av happiness. Det är ju vi och ingen annan som kan ändra på vår vardag och det vi inte trivs med. Det finns ingen annan som kan ge oss lycka och förändra vår inställning i livet, bara vi själva kan göra det jobbet.

Jag försöker se lyckan i de små sakerna, lära mig att vara mer tacksam. För allt och då menar jag även för de små larviga sakerna i vardagen som att ha en kaffebryggare som man kan ställa in tiden på, så att kaffet är bryggt och klart varje morgon. Det är något jag känner enormt tacksamhet för. Det känns lyxigt och får mig att må bra.

Jag försöker se lyckan i att ha min morgon som gör att jag kan ladda batterierna på morgonen och sätta intentionerna för dagen.

Jag försöker vara tacksam varje dag, för min smoothiemaskin som ger mig en sån god mellis varje dag när jag vill. Tack vare den så kommer jag snabbt ur hungern och mitt låga blodsocker.

Jag ser även lyckan i att ha den där favorit teet från PUKKA som jag fullkomligt älskar och tömde slut på bara en helg! Så nu måste jag köpa nytt men den är så god. Gurkmeja latte gjord på ikaffe! Så gott nu till höstmörkret och julen. Finns att köpa här om ni vill ha. → Pulverform och tepåsar

home_enjoy

Jag ser lyckan i att ha rent vatten i min kran! En sån enkel sak som vi tar förgivet. Jag såg ett program om ett land där de behövde flera kilometer för att hämta vatten, gå över en motorväg och flera barn dog där varje år, då det var för farlig trafik. Vi är så lyckligt lottade! Vi har det så bra. Tryggt och säkert jämfört med så många andra länder.

Jag tror på att man behöver vakna upp ur sin lilla vardagsbubbla.
Jag tror på att vi finner lycka i det vi redan har och inte i det vi önskar oss få. Många gånger så strävar vi efter saker och tror att vi blir lyckliga så fort vi når dit men så är det ju inte många gånger. Vi blir inte lyckliga när vi väl nått vår vikt, när vi köpt vårt hem, när vi … utan vi kan bli och vara lyckliga redan nu, om vi bara lär oss att vara tacksamma för det vi redan har och sen är det ju inte fel med att sträva efter annat men inte för att bli lyckliga utan för att kanske få det bättre och för att man ska alltid sträva framåt, röra på sig, annars stannar man och växer ihop med det man har. Oj vad långt det här blev. Sorry.. men jag är även tacksam till dig, som orkade läsa hela inläget. Tack. ?

love_gratitude_happy

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.