Stronger Life

Uppdatering: sjukhuset

Idag var jag en sväng förbi sjukhuset .. jag kom på att jag inte uppdaterat bra här alls. Min far ringde mig i igår, efter att vi lämnat lite mat till han för bara 30 minuter sedan.. och säger att det brunnit i hans lägenhet som han delar med en inneboende. Kvinnan han hyr in sig hos, hade glömt ett levande ljus på, öppnat fönstret när det var som mest storm ute igår och det hade tänt eld på gardinerna. Poff sa det bara så var de instängda med massa rök.. Kvinnan han hyr hos, har en förmåga att låsa inifrån och ta bort nycklarna så de kom inte ut det första de gjorde utan stod där inne i paniken och letade nycklar.. så min far andades in rätt mycket rök. Han är en äldre man på 70 år snart så de tog honom i ambulansen, till sjukhuset och hade honom där på observation under natten. Han fick feber under natten till idag så han blir kvar en natt till. Däremot har de tagit covid-19 tester och som tur var så va den negativ.

Men det har varit mina senaste två dagar… rädsla över pappa men jag har ändå ett visst lugn eftersom jag vet att han redan befinner sig på sjukhuset och har all hjälp han kan få. I alla fall, åkte in dit idag för att lämna laddare till han. Så får vi se om det går att bo i lägenheten, annars får han komma hit och bo hos oss tills det är fixat och klart i hemmet.

Jag har spenderat gårdagens och dagen idag med en hel del meditation och tacksamhet för att min far klarade sig så bra. Han låg nämligen och sov när kvinnan i hemmet bankade på dörren och väckte han. Om hon inte hade varit där så hade han väl somnat in tänker jag. Usch. Men nu klarade han sig. Tack och lov. Tack till Gud, tack till Universum och alla skyddsänglarna som finns runt omkring oss.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.