Stronger Life

Sista veckan och Julen 2020

Hej på er mina små stjärnor! Det har varit dåligt uppdatering här men jag har försökt vara med familjen så mycket jag kunnat. Det är så härligt och mysigt att verkligen kunna vara med varandra till 100%.

Däremot har jag inte tränat så mycket som jag hade velat och inte heller skött kosten som jag hade velat men det kommer, jag har vilat upp mig ganska rejält faktiskt så nu kör vi tänker jag. Måndag och det är alltid en av mina favoritdagar att börja om livet på haha. Inte riktigt så dramatiskt men ändå.

Jag ser faktiskt fram emot 2021, det ska bli ett spännande år tror jag. Men sen är jag en sån person som tycker om nya år, nya starter så för mig är det ju jätteskoj.

Hur som helst jag har inte jättemycket att uppdatera om just nu.
Julen var mycket fint och lugn. Med familjen samlad, vi åt gott, vi fick många paket och barnen var riktigt glada. En av de bästa julklapparna för de var radiostyrda bilar. Det är jag tacksam för, att mina barn är så tacksamma som de är och annorlunda. Många av deras vänner har fått nya mobiler och Airpods i julklappar men mina är så nöjda och glada över kläder och radiostyrda bilar. Jag är tacksam att jag har de.

navidad

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.