Stronger Life

Lucka nummer 24 !!

God Jul på er alla!! Vi har kommit fram till sista luckan och den får oss att reflektera en hel del på vilka vi är och vad vi kommit fram till under december månad. Jag tyckte den här julkalendern va jättemysig. Tack Johanna Kajson.

 

Detta lärde jag mig av årets kalander

Att jag har mycket att tacka mina föräldrar för
Att jag behöver lära mig att laga mat på allvar, utan en massa recpt
Att jag behöver lyssna på vad jag vill lära mig och börja göra en bucketlist för att börja bocka av.. livet är för kort för att inte lyssna på ens viljor.
Att pandemin gett mig mer än vad den tagit ifrån mig och att jag är bra på att se positivt på saker nuförtiden!

Jag har nog lärt mig en hel del av den här julkalendern. Eller nja, inte lärt mig, men fått insikt om det jag redan visste. Jag visste ju redan att jag ville göra mycket och inte har tid. Jag visste redan att min grund kommer från mina föräldrar etc. Men det är fint att bli påmind om sånt som man har inom sig, som man vet men inte tänker på. Det är både fint och viktigt. Annars flyter bara livet på, som ett ånglok men utan att stanna mer än någon sekund per station om ens det.

Jag tror vi behöver stanna upp mer. Vi behöver ge oss mer tid till tankar och känslor för att inte förvirra oss i shopping, sociala medier och pengar. Livet är mer än bara det.
Vad gör dig lycklig? Vad tillfredställer dig? Vad får dig att le? Vad skulle du göra om du inte fick shoppa, kolla mobilen eller gå på stan, fik och restauranger? Tänkvärda meningar som får oss att reflektera. Hur skulle du vilja ha ditt liv, om du får drömma stort,  galet stort.. gå efter det, lev!

Ha nu en riktigt fin jul på det bästa sättet vi kan. ??✨?

Detta är en del av Kajsons julkalender

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.