Stronger Life

Lucka nummer 22

 

Det finaste jag kan göra för mig själv…

Åh vilken fin lucka! Ja det finns en del saker jag kan tycka är fint att göra för sig själv så som:

träna, äta bra, meditera, yoga, andas

men det bästa av allt tycker jag ändå är en viss meditation jag har som är att man ska lägga händerna på hjärtat och säga högt en massa fina saker om sig själv så som ” I am…” Det kallas för affirmationer. Jag älskar de. Tänk hur bra man är mår när man gjort det, när man radat upp en massa fina saker om sig själv. Du kan göra det i medtiation, du kan även göra det varje morgon framför spegeln, högt för dig själv. ”Jag är vacker, Jag är snäll..” Svenska, engelska, spanska, spelar ingen roll, du säger det på det språk du känner mest för. Jag tar de på engelska eller spanska för jag tycker de låter mer powerful då. Tänk att ge sig själv beröm varje morgon, börja dagen med fina ord till sig själv, om sig själv. Fint.

I am beautiful
I am powerful
I am strong
I am a nice person
I am a good mother
I am a great wife and friend
I am ….

Vad tycker du är det finaste man kan göra för sig själv?

 

Detta är en del av Kajsons julkalender

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.