Stronger Life

Går emot mina principer

God morgon mina små stjärnor! ?

Igår tog jag ett beslut som går helt emot mina principer egentligen och verkligen skadar min stolthet men något jag antar att jag behöver göra för att komma framåt ifrån allt elände. Oavsett om det är rätt beslut att ta eller inte så känner jag ändå en viss lättnad över att komma ur problemet, annars hade det fortlöpt mot tingsrätt och kanske domstol kan jag tänka mig. Var inte oroliga, det är inget allvarligt.

Jag tror på karma, jag vill tro på karma. Jag försöker ta mig ur saker på mitt sätt, nja egentligen är det inte på mitt sätt för jag är en principfast människa men denna gång har alla i min omgivning sagt att jag borde ta mig ur det här även om jag betalar för något som inte är rätt. Det svider i hela stoltheten men den går alltid att reparera.

Jag vill bara leva ett liv av harmoni och lugn. Jag vill ha glädjande saker runt omkring mig, må bra, njuta av livet till fullo. Inte må skit. Så vet ni, jag gör det här denna gång. Sen får det vara. Let’s move on.

För att kunna njuta av livet, måste du först njuta av vem du är.
För att kunna ha lugnt runt omkring dig, måste du först ha lugnet inom dig själv.

Idag är det äntligen fredag!
Idag vill jag göra saker som får mig att må bra.
Jag ska få se en underbar vänkollega som jag inte sett på länge! Jag ska en sväng förbi kontoret och hämta vår julgåva (en matkasse) och sen hem och fixa i ordning hemmet. Jag vill fortsätta min resning och städning. Det känns alltid så bra! Och självklart träna lite för att toppa min energi till max.

Trevlig fredag du underbara människa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.