Stronger Life

Lucka nummer 16

Oj vad snabbt det går, bara några dagar kvar till julafton!!

Jag borde gå och lägga mig

Jag borde ju gå och lägga mig 21:00 känns det som, för jag är alltid så otroligt trött på morgonen och jag önskar att jag kan få öppna

Men min faktiska tid är ju 22:00, jag är i säng då, somnar väl kanske typ 10-15 minuter efter min nattmeditation. Och jag går upp kl 06:00 för att hinna med min yoga och meditation samt reflektion på morgonen över hur jag vill att dagen ska vara. Man liksom sätter dagens intention och jag älskar det.

Men som sagt jag borde verkligen gå och lägga mig 21:00 för att testa om jag vaknar lite piggare.. Varför orkar jag inte gå upp pigg och studsande? Andra går ju och lägger sig 23:00 och men de går upp 07:00..

Vilken tid går ni och lägger er? 

Detta är en del av Kajsons julkalender

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.