Stronger Life

Lucka nummer 15

Den här känns som att den redan varit på tapeten men det har den inte riktigt..

Man ångrar aldrig…

Jag tycker att man inte ska ångra något alls i livet. För allt vi gjort, även misstag och hemska saker, har skapat oss till de vi är idag och lett oss till där vi står idag. Så misstag eller inte så har det gett oss det liv och personligheter vi har idag, vilket jag inte tycker vi ska trycka bort utan uppskatta och vara glada för.

Men sen finns det väl alltid saker vi ångrar och så, som allt i livet.

Men något man aldrig ångrar, (tror jag), är nog att ha skaffat barn. När man väl har de, så går det inte att ångra. Jobbiga? Ja det är de absolut, och tungt är det också men man ångrar de inte. När du väl kommit förbi din jobbiga period under bebistiden, så njuter du av deras närvaro, deras små händer, kramarna, de underbara lapparna med kärleks förklaringar, deras varma små mysiga kroppar som kryper in tätt intill en när de behöver tröstas eller bara mysa. Det går inte att ångra, det går bara inte.

Sen finns det väl mindre saker man inte ångrar heller, men som sagt jag tycker ju inte att man ska ångra något alls. Inte ens att ha träffat en jobbig människa, blivit tillsammans med en idiot eller tagit en onödig kurs. Allt har gett dig erfarenhet, en slags kunskap inom något i livet eller dig själv, vilket sedan leder dig i livet till den du är eller där du står och det ska vi alltid vara tacksamma för.

Har du något som du kommer på, något man aldrig ångrar?

 

Detta är en del av Kajsons julkalender

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.