Stronger Life

Lucka nummer 14

Då var jag äntligen i kapp med dagens lucka!! Är ni med i Kajsonsjulkalender?

 

Jag mår bra när jag… 

Jag mår allra bäst när jag är med mina barn, när jag gett de tid och gjort något med de. När jag liksom varit mamma, en bra mamma. Det är något som verkligen får mig att må bra.

Sen så mår jag väldigt bra av att träna och meditera också. När jag gör något för min kropp så är det som att jag triggar igång tusentals endorfiner som får mig att må KANON! Men det tror jag gäller de allra flesta. Eller?
Jag älskar att känna ruset efteråt, över att jag har gjort något riktigt bra, att jag har lyckats med att ta hand om mig själv, ta hand om min kropp.

Jag tror det är väldigt viktigt att inte bara tänka ”vikt” när man tränar och äter bra. Det viktigaste och fokus nr 1 borde alltid vara ”välmående” när man tränar och äter bra mat. Att ta hand om sin kropp, sin själ, sitt allt. Den här kroppen ska orka bära oss igenom uppväxter, graviditeter, tunga stunder, lättare stunder, genom en massa år som kan bli 80 år, 90 år. Jag tränar inte bara för en vikt, då hade jag lagt av för länge sen, för det händer ju sällan något ändå. Utan jag tränar också för att må bra, för att få mina rus, för att känna mig stolt över att jag gör något för mig själv, att jag tar hand om mig.

Vad får dig att må bra?

 

fighter-power-strong mammafitness-ptonline-kost-health

Detta är en del av Kajsons julkalender

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.