Stronger Life

Lucka nummer 13

Luckan som skulle tagits i går söndag på Lucia. Förresten, det blev ingen Lucia va? Alla traditioner försvinner allt mer och mer både från skolan och barnen. Hemskt.

 

Detta är jag bra på

Oj jag tycker jag är jättebra rätt mycket jag. Tex så är jag rätt så bra på pyssel. På att komma på saker att pyssla. Sen blir det ju självklart inte proffsigt gjort, så som många andra bloggare gör. För när de gör sina DIY grejer så blir det ju proffs. Men när jag gör så är det på riktigt amatörsätt men jag är tycker ändå att jag är bra på det.

Som Nissedörren tex.

Men sen är jag väldigt bra på att verkligen vara med barnen tycker jag. Många barn får leva med sina mobiler, jag mår svindåligt när mina barn gör det. Så jag är verkligen med de, tittar på film tillsammans, bygger kojor tillsammans, läser böcker och gör läxor tillsammans.

Fler saker jag tycker att jag är bra på, kan vara att starta projekt. Jag är en höjdare på att starta en massa projekt, en annan femma är ju om jag avslutar de. 🙂

Men allra bäst är jag på att vara detaljist. Att se folks fina sidor, uppskatta det lilla i allt, att uppskatta min kaffebryggare som ger mig kaffe lite magiskt, varje morgon. Att se och uppskatta mina barns fina sidor och påpeka det för de.

Detta är en del av Kajsons julkalender

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.