Stronger Life

Lucka nummer 11

Gårdagens lucka…
Hmmm den här är intressant… något som verkligen fick mig att tänka efter, eftersom jag är en person som både glömmer saker som hänt och dessutom inte gillar att fokusera på det negativa i mina händelser så blev det svårt.

 

 Något jag aldrig kommer göra igen”

Något jag aldrig mer kommer att göra om kanske skulle kunna vara, att skaffa barn. Jag är supernöjd med mina två döttrar och jag vill verkligen, verkligen inte vara gravid igen eller föda igen eller ens ha fler barn. Jag är nöjd med mitt liv som det är men det är lite farligt att säga ”aldrig” för plötsligt slår blixten ner och där står man. Men jag är tvärsäker på att jag inte vill ha fler barn. Tyckte tyvärr inte alls att det var speciellt att vara gravid och att föda va inte alls kul, superläskigt. Att ha barn däremot är väl mysigt och bebistiden är saknad men nope, det räcker.

Detta är en del av Kajsons julkalender

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda Odelmar

    Har två döttrar jag med och håller med om det, har en 1 åring och en blivande 12 åring och fler vill jag nog inte skaffa.. mest för att jag fyllt 40 och känner att jag nog börjar bli lite väl gammal för fler barn. Kickade förbi då jag också är med i kalendern och nyfiken på alla andras svar.. Ha en fortsatt trevlig dag