Stronger Life

Lucka nummer 9

God morgon, igår blev det en dag med lite stress ändå. Fick besök, missade att ta ut något från frysen till middagen, Men framför allt så fastnade jag i ett eget projekt. Kan visa er i nästa inlägg för först så kom jag på att jag missade Lucka nummer 9 igår.

 

Jag avskyr när människor…

Wow det här är ett inlägg jag skulle kunna skriva mycket om men ska försöka hålla mig kort. Men jag är en sån där lite irriterande person som stör mig lätt på andra personer.. Med andra ord så är jag minst lika irriterande och jobbig jag med. 🙂

Men jag avskyr när människor

– …tror att de är bättre än andra för att de har en viss utbildning eller bakgrund. Översittare, omg tål de inte. Avskyr det sättet att vara.

– ..är så jädrans klagiga hela tiden. Allt nytt som händer är bara problem, allt ute i världen är bara skit, allt i hemmet är bara strul, allt med vänner/familj är jobbigt, att solen skiner är jobbigt, att det är mulet är tråkigt, alltså människor som VILL må dåligt, som nästan letar efter skit att klaga på istället för att anstränga sig och försöka se saker från det lite mer ljusa sidan..

– … inte respekterar ens sätt att vara, så som ens matval, sättet man lever på och har en jädrans massa åsikter om att man ska minsann äta ditten och datten, man ska inte lyfta för tungt som kvinna, man ska, man ska, man ska… Låt mig bara vara den jag vill vara.

– … tror att de är ensamma i världen och stannar upp mitt i en ingång, mitt i en gång, mitt på gatan där man går, för att typ konversera med en vän, med någon de träffat etc. Alltså mitt i vägen liksom. Så kommer man liksom inte förbi eller in i butiken för att folk står mitt i vägen!

Ja alltså, listan är lång, jag kan fortsätta i en evighet. men väljer att stanna där. Orkar inte fokusera för mycket på det negativa heller.

Detta är en del av Kajsons julkalender

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.