Stronger Life

Lucka nummer 10:

home

Och här kommer dagens lucköppning.  Ett av mina favoritämnen, att tänka ut och fokusera på det vi har att vara tacksamma över.

” Detta är jag tacksam för”

Jag är ju en sån person som är tacksam för allt möjligt, för det lilla till det stora. Så som en kaffebryggare till min familj. Jag tycker att livet blir mycket roligare och lättare och härligare när man är mer tacksam för det man har än om man fokuserar på det man inte har.

? Att varje morgon tacka för den nya morgonen, för mitt kaffebryggare som ger mig en jättegod Colombia kaffe varje morgon precis när min yoga och meditation är klar, för min goda gröt som ger mig energi och mättar min mage. För mina barn som sover tryggt i sina sängar och inte behöver vara oroliga för varken krig, bomber, svält eller fattigdom. För mina härliga kläder som värmer mig, för mitt hem som ger mig tak, värme och trygghet. För min hälsa, vår hälsa. För min fina man som älskar mig precis som jag är med alla mina brister (och tro mig jag har en del). För den härliga morgonen som jag får för mig själv, i min ensamhet och stillhet innan världen vaknar.

Det sätter dagen på något sätt, att vara tacksam och att se livet med kärlek och omtanke även för de allra minsta sakerna. Det ger mig lycka och ett leende på läpparna för många timmar in på dygnet.

citat

? Och varje kväll, vara tacksam för dagen som gått som varit så bra, lärorik och effektiv eller hur den nu varit. För maten jag fått äta idag, för mina barn som jag fått krama, se skratta och leka. För min man som kommer hem varje dag efter jobbet med en kram och en puss av kärlek, för mina föräldrar som dagligen hör av sig och fortfarande är vid liv, för min yoga som gör mig rörligare, för mitt jobb som låter mig jobba hemma, för allt pandemin lärt mig och visat mig på vägen, för allt jag äger, har och upplever varje dag.

Tänk vad lyckligt lottade vi är på många sätt.
Jag har mycket att vara tacksam för och det gör mig glad.
Hur känner du? Har du mycket att vara tacksam för ?

kaffe-coffee

Detta är en del av Kajsons julkalender

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.