Stronger Life

Att tänka och drömma

God morgon Måndag, det är en ny vecka redan och dags för att ta tag i nya saker inför kommande vecka. Jag har en jobbig förmåga som är att ta saker på allvar från måndag- torsdag men sen är det på låtsas fredag-söndag. Så är det med det mesta, träning, kosten, disciplin, mål, ja allt. Men jag önskar att förändras och bli bättre. Jag vet inte hur men jag tänker inte ge upp i mitt liv, vi har bara ett liv och det är det värt att kämpa för. Om inte du kämpar för dig själv, vem ska då kämpa för dig?

Min helg har varit bra men slitsam. Vi har varit på julklapptsjakt hela helgen och herre min Gud vad folk det var ute. Vad då pandemi? Det finns ingen pandemi, allt är ju som vanligt. Avstånd? Nja, det går inte i affärerna som inte är gjorda för att man ska kunna ha 2 meters avstånd till varandra. Så vi skippade en massa butiker som jag ville gå in i och får väl sitta hemma och gå igenom det jag saknar.

Nä men nu får det räcka med att springa omkring därute. Jag sätter mig ner med maken och datorer i varsin hand och klickar hem resten. Kanske jag kan se om Cocopanda har något, jag älskar deras produkter och priser. Minst 20% rabatt på julklappstips hos Cocopanda under december månad.

Nu ska jag fortsätta med jobb, ta en till kopp kaffe och lyssna på relaxing musik så att jag kommer ner i varv, för idag har jag tankarna överallt känner jag.

Helst hade jag velat ha helg med familjen och en extra helgdag för mig själv så att jag kan höra vad jag tänker, känna vad jag känner och planera kommande vecka och månad. Men det kommer sen, när jag når mina drömmar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.