Stronger Life

Uppbokat flera veckor framåt

Jisses vad möten det är nuförtiden. Jag hade en sån konstig känsla idag på jobbet, jag satt och lyssnade på mötet om artiklarna och vilka rubriker det skulle vara etc. Men så får jag den där känslan.. ”är det här mitt liv?, är det, det här jag ska sitta och göra?” Jag menar inte att mitt jobb inte är kul, jag tycker om mitt jobb, jag trivs, men är det här det jag är menad att göra?

Jag som alltid brunnit för att hjälpa folk, att få människor att må bra, laga de eller hjälpa, vägleda etc. Det är saker som är viktiga för mig, det är sånt som är värt att leva för, värt att gå upp tidigt för, för att göra skillnad, för att hjälpa mänskligheten. Men på vilket sätt, det vet jag inte än. Och nej jag menar inte som volontär på något, jag vill jobba med det på något sätt.

Jag kommer inte springa och säga upp mig men det fick mig att fundera en hel del och ändra tankesätt idag. Efter en hel del tänkande så behöver jag nu vila lite haha. Ett möte till, sen tänker jag logga ut, behöver min egna tid innan mina små virvlar kommer hem.

Hoppas ni haft en fin dag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.