Stronger Life

Den sista månade på året 2020!

God morgon 1 december!!! OMG det är sista månaden på det här året 2020. Det är galet och någonstans inom mig, känns det som att när året tar slut, tar Covid-19 slut. Men så är det verkligen inte. Jag tror vi får ställa in oss på ett nytt slags liv, nya sätt att jobba och studera på, vilket inte heller behöver vara negativt. Nytt kan också vara positivt. Jag saknar att fika med kollegorna, det gör jag, men jag älskar att jobba hemifrån.

Okej, ny månad, sista inför året. Dags att börja reflektera till hur året varit, vad man har lärt sig, vad man kan förbättra inför kommande år och vad som är dags att släppa taget om.
Sen tycker jag om att jobba med att sätta nya visioner inför kommande året. Sätta nya mål som man ska sträva efter. Jag tycker ju om att göra sånt, att reflektera, tänka tillbaka, ta lärdom, utvecklas, planera om, göra nytt, se framåt. Jag bara älskar allt som har med att släppa taget och skapa nytt.

Jag är som tidigare nämnt, en bra projektskapare men kanske en mindre bra projektavslutare. 🙂 Behöver jobba på det lite.

Nu är det som sagt tisdag, ny månad och vi kör igång den här månaden med ett rivstart! Ha en kanonfin dag, ta hand om dig, dina nära och kära, gör något extra roligt den här månaden för att avsluta året på topp och med bästa humöret. Kom ihåg att livet blir vad du själv planerar det till att bli och gör det till, ingen annan kan styra dig och ditt liv, du tar dina egna beslut och kan skapa din egna magi!

Ha en fin dag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.