Stronger Life

Mina top 3 favoriter!

Jag gillar en bra rabatt, vem gör inte det. Speciellt när jag väntat länge på att handla lite smått och gott. Tex vitaminer, jag har en man här hemma som gärna käkar upp mina vitaminer. Han har förstått att det är bra med D-vitamin såna här mörka tider, att det är viktigt att boosta med C-vitamin och ingefära när det är sjukdomar där ute (usch vänta bara tills vinterkräksjukan kommer) och en massa annat han snor av mig. 😀

Just nu har ju Protein.se mellan 30 – 50% på hela sortimentet, så vanligtvis har ni min rabattkod ”Didi 25” men det är på ordinarie priser så just nu får ni njuta av en massa andra härliga rabatter.

Mina tre top favoriter som för mig är att måste att ha hemma. 
D-vitamin för att det är mörkt och det är bra mot både immunförsvaret och psyket, motverkar trötthet.
Vitamin B12-för att det är svårt att behålla B vitamin i kroppen och speciellt för mig som inte äter rött kött längre. Bra mot nervsystemet, bra för energiproduktion och så mycket mer som knappt får plats att skriva. B12 is da shit på allvar.
Magnesium, för att jag tränar och blir snabbt av med magnesium mer än vad jag hinner fylla på. Men sen för att det är bra för skelettet ju äldre vi blir. Det motverkar trötthet också i detta höst/vintermörker.


Vitamin D // Vitamin B12 // Magnesium

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.