Stronger Life

Att fylla på med favoriter

Idag blev det lunch vid skrivbordet. Inte för att jag var stressad, utan för att jag valde att ta lunchen till att träna och sen avsluta med yoga. Jag bara älskar ha mina motionsstunder. Att ha tid för mig själv, att träna och ta hand om min kropp, att meditera och ta hand om mitt inre och att ha tid för yoga för att bli mjukare i leder och muskler. Att ta hand om mig själv så mycket, det ger mig en varm känsla inom mig, för jag gör det som är rätt, älskar min kropp och mig själv, respekterar mig.

Apropå yoga och meditation.. Jag har en ny favoritbutik !! De har allt inom yoga och meditation typ. Allt från salviabuntar för att rena hemmet, till smycken för att bära sina kristaller/stenar fint och varje dag.

Topp // Tights

Just nu har de dessutom utförsäljning på massa snygga mattor, yoga kläder och lite smycken. Att bara ha en mjuk och bekväm t-shirt med yoga-tights är en vardag för mig här hemma. Jag går upp och tar på mig yoga/träningskläderna på en gång för att närsomhelst vara redo för lite meditation eller yoga. Jag kör på morgonen kl 06:00 men också som en lite paus och stretching mitt på förmiddagen runt 9:45-10 ungefär. Hinner jag inte det så kör jag på lunchen. Sen försöker jag klämma in lite kvällsyoga och meditation (ett måste) varje kväll. Och tro mig, jag har märkt en sån skillnad på kroppen, inte alls lika stel längre! Love it.

 

T-shirt // Tights

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.