Stronger Life

Veckans bästa tips

Jag gjorde ett inlägg om rent vatten och jag kom på att jag gör ju mitt vatten renare också, varje morgon med hjälp av Kolloidalt Silver. Det används för rening av vatten från virus, bakterier, svampar och encelliga parasiter.. Låter magiskt va? Det är det inte, innehåller bara ämnen som är bra på att rengöra. Min mamma som jobbade på hälsokost förut, sa att när Covid-19 bröt ut så tog dessa burkar slut. Folk köpte som galningar för att rengöra vattnet och allt möjligt. Den är klassad som en vattendesinfektionsprodukt, jättebra att rena vattnet du dricker lite extra. Den finns att köpa här. 

Jag gör så att jag häller upp vatten i en kanna och sen tar jag en kork av ”silvret” och låter stå 15 minuter. Sen är det bara att dricka under dagen. Den smakar inget så var inte orolig.

rent_vatten

Nu till det magiska. Den har faktiskt hjälpt mig mot annat också. Jag hade en plopp, som en kvistel eller vad de heter, på ögonlocket förut. Den växte och växte, vet liksom inte vad det var. Men inget hjälpte av det jag testade lägga på den. Men så testade jag silvret, på lite bomull och la den på ögonlocket ett tag medan jag vilade. Dagen efter hade ploppen halverats och dagen efter det, var den borta!

Samma sak va det med en inflammation jag fick på tandköttet. Jag gick på smärtstillande tabletter i 5 dagar, Stark Alvedon, hällde på det mesta på tandköttet för att få ner inflammationen, smärtan men INGET hjälpte, möjligen för en kort stund. Det dunkade och gjorde så ont. Men så kom jag på att testa ”silvret” på en bomullstuss och ha den där på tandköttet. Dagen efter så var smärtan borta helt, utan tabletter och inflammationen påväg ner. Dagen efter det, helt frisk!!

Så lite magiskt kanske den är ändå 🙂
Helt klart värt att testa. Inget som skadar i alla fall.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.