Stronger Life

Slut på ursäkterna!

OMG haha vilken kväll det blev. Jag skulle sitta och betala räkningar idag, alltså lägga in de till imorgon. Så började vi lyssna på gamla goding låtar så som Pussycatdolls och Prince, Bob Marley och Bubba Sparkxxx alltså.. OMG vad härligt att höra alla de här låtarna. Så mycket nostalgi och så mycket känsla bakom dessa låtar. Jag måste låta riktigt gammal för jag tror inte många av mina läsare har koll på vilka dessa är. Eller?

I alla fall, jisses, jag har ju börjat beställa lite julklappar så vi började betala de redan nu såklart. Vilket gjorde oss lite förvånade i plånboken denna månad redan nu. Men så illa är det inte, blev bara förvånad. Råkade dessutom betala dubbla Trafikverkets tullavgifter så det blev nästan 2000 kr. Skrämmande att köra bil numera och det är inte ens bensin inkluderat i det hemska priset. 😀

Från en sak till en annan, Idag gjorde jag om lite i mitt motionsrum. Förut hade jag bara gym där men numera. har jag både yoga och meditation där. Sen har jag funderat på att dra igång löpning (intervall löpning och promenad) minst 20 minuter varje dag utöver den träning jag redan gör. Jag kommer inte alltid ut på promenader så jag måste röra på mig på något sätt. Självklart behöver jag frisk luft ändå men som sagt, en sak i taget.

home_inredning_motion

Men jag gjorde så att jag tog fram motionsbandet så att jag enkelt kan ställa mig på den utan ursäkter. Tex så kan jag promenera medan jag har möten och ta en rast sen för att köra intervallträning. Sen har jag kvar mitt altare och meditationsdelen och yogamattan redo för yoga morgon och kväll, sen kan man enkelt rulla in den och gymma. Det är större än vad det ser ut så jag får enkelt plats och där jag står, finns det ännu mer plats tex. Det här blir så bra, nu ska jag minsann röra på mig mer! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.