Stronger Life

Då var det klippt

Hej på er! Det är måndag och dags för en ny vecka i vårt härliga liv.

Min helg va lugn och härlig. Vi städade undan en massa och rensade ut onödiga saker som vi har här hemma. Det är alltid lika skönt att rensa ut. Men vi är ju långt ifrån klara, vi behöver gå från rum till rum. Det ska bli så härligt att ha full koll på vad man har hemma i alla vrår.

Så, en ny vecka och vad säger ni? Ska vi göra den här veckan till en av de bästa. 🙂 Full fokus på att fixa i mitt hem, på att göra ett bra arbete på jobbet, träna 4 ggr denna vecka och kanske försöka klämma in korta promenader också. Jag har återigen trasslat in mig i att göra för mycket på en och samma gång så jag behöver lista ut vad jag ska börja med.

Åh förresten jag klippte mig relativt korthårig för att vara jag, färgade lite ljusare för att göra något nytt också. Jag är väldigt sugen på att klippa kortare men vågar inte, är rädd att det tar en evighet att växa ut igen och kanske aldrig mer gör det? Mitt hår växer knappt längre efter graviditeterna.

Veckans mål: 

-Försöka rada upp allt jag vill göra och sätta prioriteringsnummer på de. Och sedan börja med en i taget. Om jag inte kan lista ut det själv så får jag vända mig till meditationen för att komma på vad jag helst vill och bör börja med.

-Hålla träning och motion up and running.

Hur ser din vecka ut? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.