Stronger Life

Att tänka på denna fredag!

Fredagens tacksamhet ?

Jag är tacksam för att allt möjligt nu för tiden men framför allt de små sakerna i en vardag. Det kan vara kaffebryggaren som ger mig en sån god kaffe varje morgon kl 06:00 så att när jag är klar med min meditation och yoga, så är det bara att fylla på med kaffe på en gång. Det gör min dag enklare, gladare och mer nöjd.

– Jag är så tacksam för att jag kan ha möjligheten, att ta en VAB dag. Jag kan vara med mina barn, jag har möjligheten att mysa med de, krama de, när de är sjuka. Att verkligen vara närvarande och uppmärksamma de. Något jag verkligen är tacksam för att vi får ha här i Sverige.

– Jag är mycket tacksam för min mor. En mamma som kan vara hård, alltid varit krävande men en kvinna som ställer upp till max för både mig och barnbarnen. Bättre mormor och mer engagerad får man leta efter. Är det något de behöver, så är hon där och löser det. Inte pengamässigt, inte bortskämt, utan kärleksmässigt, med uppmärksamhet, med att lyssna, finnas och ge de tid.

– Jag är enormt tacksam för mina mornar. Ni har nog inte missat hur mycket jag älskar min morgon. Att varje morgon smyga upp kl 06:00, höra hur kaffebryggaren sätter igång och brygger kaffe medan jag börjar väcka kroppen med yoga. Och känna lukten av nybryggt färdigt kaffe när jag sitter och mediterar för att börja morgonen med bästa, fulla energin. Och sen lyssna på mina egna tankar och känslor innan jag sätter igång med frukosten och njuter av min kopp kaffe medan jag ser morgonen gry. Det är något jag numera inte kan vara utan. Jag kan vara trött på morgonen, men så fort jag ens tvekar på att gå upp och tänker på min morgon, så studsar jag upp för att börja min dag.

?

Jag tycker vi har mycket att vara tacksamma för, vi har mycket fint i livet, smått som stort, hemma som utanför hemmet, i livet och med andra. Bara vi fokuserar lite på de, bara vi ägnar lite tanke till de tacksamheterna så ger vi oss själva ett varmt leende och kan börja morgonen så mycket mysigare.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.